Keputusan semasa Pahang vs JDT liga super 28.8.2020

logo liga super ,

Hari ini perlawanan liga super menjadi satu topik hangat di facebook. Setelah sekian lama kita tak bercerita dalam liga super untuk tahun ini, liga super kembali merancakkan dunia bola sepak sukan no1 negara kita. Apakah mahu pasukan kesayangan anda beraksi tanpa sokongan padu walaupun kali ini perlawanan tanpa penonton, namun kita boleh tonton secara online di youtube dan juga di televisyen tv9 (perak vs melaka united).

Secara kasarnya perlawnaan liga super untuk tahun ini nampak terbantut. Selain masalah isu gaji tertunggak kerana kita terkesan dengan covid19 pastinya ia menjadi satu jalan yang sukar buat jurulatih dan pemain untuk keperluan harian masing-masing.

Harapnya dengan perlawanan liga super kali ini dapatlah meneruskan karier sebagai pemain bola. Ekonomi dunia tampak suram untuk beberapa bulan ini. Ok stop pasal ekonomi.

LIVE STREAMING PAHANG VS JDT LIGA SUPER 28.8.2020

Perlawanan ke 5 dalam liga super kita mengharapkan satu anjakan paradigma buat kedua-dua pasukan.

Persiapakan pasukan tok gajah agaj tempang kali ini apabila Dollah salleh mengumumkan pemain utama, Mohamado Sumareh tidak beraksi dengan pahang sejak beberapa bulan yang lalu.

“Prestasi pemain import baru, Ivan Carlos Franca Coelho, pula kelihatan goyah pada awalnya tetapi kini semakin baik dan berharap aksinya lebih baik apabila mereka mula beraksi di peringkat tertinggi.” 

Keputusan terkini PAHANG VS JDT LIGA SUPER 28.8.2020 

Aku lupalah sekarang norma baru, perlawanan tanpa penonton, kecuali jurulatih, pemain dan staf sahaja. Alahai korang boleh tengok dirumah guna unifitv  tuh. Kita tak sediakan Live streaming PAHANG VS JDT 28.8.2020. Sebab nanti unifi tv akan gerak gempur, alamat suspendedlah blog ini.

Atau korang boleh tengok di unifi tv apps.

Keputusan terkini perlawanan PAHANG VS JDT 28.8.2020

 

Leave a Reply

Enable Notifications OK No thanks